Handelsbetingelser

Handelsbetinger og FAQ

Bestillinger

Du vil modtage en e-mail med en ordrebekræftelse, når du har foretaget en bestilling på www.littlestorm.dk. Så snart din ordre er klar til at blive afsendt, vil du modtage en faktura på e-mail. Fakturaen gælder som din kvittering.

Betaling

Little Storm accepterer følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort,VISA/Electron, Euro/Mastercard, Maestro, JCB, American Express og Mobilpay. Vi benytter e-pay betalingssystem. Dine kontooplysninger kan naturligvis kun ses af Nets/PBS. Beløbet vil blive hævet fra din konto, så snart vi sender din pakke. Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Udsolgte varer

Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte varer. Du vil blive kontaktet på enten e-mail eller telefon, hvis der skulle være problemer med din ordre.

Hvis en vare er udsolgt i den ønskede størrelse, er du velkommen til at sende os en mail på info@littlestorm.dk - så vil vi forsøge at skaffe varen hjem til dig.

Levering/fragt

Du bedes altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde det til leveringsudbyderen med det samme, og senest 2 dage efter modtagelse. Little Storm er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transport.

Little Storm tilbyder fri fragt til pakkeshops på alle ordre over 700,- DKK med levering i Danmark (foruden Færøerne og Grønland). Ordre under 700,- DKK sendes med fragtpriser fra 38,- DKK.

Hvis din ordre er leveret til en pakkeshop, skal du huske at afhente den, inden den sendes retur. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af Little Storm

Ikke afhentet pakker i pakkeshops, der kommer retur til Little Storm, vil blive opkrævet returgebyr på 50 DKK for pakkens returforsendelse. 

Reklamationer

Alle handlede varer hos Little Storm er omfattet af dansk købelovgivning, der giver 2 års reklamationsret. Dette gælder dog ikke varer, der er defekte pga. almindelig slitage eller forkert brug og vask. Ved reklamation eller mangler ved forsendelsen bedes du kontakte Little Storm kundeservice hurtigst muligt.

E-mail: info@littlestorm.dk

Vi refunderer fragten, hvis reklamationen godkendes.

Alle reklamationer skal sendes til:
Little Storm
Murervej 7B
6710 Esbjerg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi afhenter ikke pakker, der er tilsendt pakkeshops.