Refusionspolitik

Da webshoppen lukker vil det være muligt at returnere frem til den 11 juli 2024. Derefter tager vi ikke imod returvarer.

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Det er vigtigt, at varens originale emballage ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. 

Du kan oprette din retur via vores returportal. Du skal selv afholde omkostningerne for retur, men har mulighed for at købe et label til 50,00 DKK via vores returportal 

Bestil din retur her

Hvis du ikke benytter dig af vores returportal, skal du vedlægge dit ordrenummer og fulde navn i pakken. Eller sende os oplysningerne på retur@littlestorm.dk 

Du skal betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind i den originale emballage for at forhindre skader under transporten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering. Du er ansvarlig for, at pakken kommer til vores lager. Vi anbefaler, at du anvender track and trace, så du hele tiden kan følge pakken.

Hvis ikke varerne modtages i original stand og emballage, vil vi lave et fradrag i refunderingen svarende til varens fald i værdi.

Ikke afhentet pakker i pakkehops, der kommer retur til Little Storm, vil blive opkrævet et returgebyr på 50 DKK for pakkens returforsendelse. 

Varerne sende til: 

Little Storm 

Murervej 7b

6710 Esbjerg V

Danmark

Vi modtager kun pakker der sendes direkte til Little Storms lager. Bortkommende returpakker er ikke Little Storms ansvar. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af Little Storm.