Om os

Om Little Storm

Kvalitet, komfort og design er nøgleord hos Little Storm. Vi er en danskejet virksomhed, drevet af Stine og Julie, der har mange års erfaring inden for retail. Vi har base i Esbjerg ved den jyske vestkyst, og vi finder inspiration til vores designs i naturen og vores omgivelser. Vi designer og producerer tøj til babyer og små børn, og vi ved, at det er et stort ansvar. Vores børn fortjener det bedste. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at lave kvalitetstøj på en ansvarlig måde. 

Det kan være stormfuldt at blive forældre. Nogle gange føles det som at være i modvind. Derfor har vi et ønske om at lave børnetøj i bløde kvalitetsmaterialer, der giver tryghed og komfort i en stormfuld tid. Tøjet skal være enkelt og ukompliceret med plads til udvikling og leg.  

Barnet i fokus

Vores børn har brug for tøj, der er nemt at tage på. Tøj, der føles godt, også når de tumler rundt. Tøj, der lader børn være børn, og som det er behageligt at være barn i. Det ved vi hos Little Storm, for vi har mange års erfaring med forældreskab/mosterskab. Derfor designer vi æstetisk børnetøj, der er enkelt og komfortabelt. Det er børnetøj uden for mange dikkedarer. 

Tøj, der holder længere

Baby- og børnetøj skal kunne holde til mange ting, og det skal kunne holde i mange år. Vi laver tøj i god kvalitet og et tidløst design, så dit barn kan bruge det igen og igen. Når dit barn vokser ud af tøjet, opfordrer vi dig til at sende det videre, så andre børn kan få glæde af det. 

Bæredygtighed på flere niveauer

Vi bruger en GOTS-certificeret leverandør for at sikre os, at vores tøj er lavet med omtanke. Tøjet produceres i Tyrkiet, hvor både produkter og produktionen overholder alle GOTS standarder. Kort sagt forsøger vi at tage så mange bæredygtige valg som muligt, og vi vil blive ved med at gøre os umage for at træffe beslutninger, der fremmer bæredygtighed og socialt ansvar.